Üdvözöljük honlapunkon

Kedves Édesanya, Édesapa!

Bölcsődénk minden dolgozója nevében is köszönöm, hogy megtisztelnek érdeklődésükkel, s megtekintik a bemutatkozónkat! Nehéz döntés előtt állnak, amikor úgy határoznak, hogy a féltve őrzött gyermeküket másra, másokra bízzák - vagyis bölcsődébe kívánják íratni. Nem könnyű dönteni, hiszen nagy változás következik be a család életében, és sok-sok kérdés merül fel, különösen akkor, ha az elsőszülött gyermekükről van szó. Milyen is egy bölcsőde? Melyiket válasszuk? Megfelelő ellátásban részesül? Sokszor lesz beteg? Fogják szeretni? Milyen szempontok szerint döntsünk? És még sorolhatnánk a kérdések sokaságát!

Mit várnak el általában a szülők a kiválasztott intézménytől?

Biztonságban szeretnék tudni gyermeküket, amíg dolgoznak! Fontos, hogy szellemileg, testileg fejlődjenek, jó ellátásban részesüljenek! Mi a munkatársainkkal elsősorban arra törekszünk, hogy az itt eltöltött idő befejeztével örömmel gondoljanak vissza a bölcsődés évre, évekre. Célunk az, hogy egy korrekt tájékoztatást nyújtsunk az érdeklődő kisgyermekes családoknak, akik az életük egyik legfontosabb döntése előtt állnak, amikor is gyermekük napközbeni elhelyezését kívánják megoldani. Arra törekszünk, hogy a kezdeti nehézségeiket, félelmeiket eloszlassuk, illetve segítséget nyújtsunk az intézményünk felé való közeledésben.